Offerte baniervlag

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Geheel naar eigen design aan te passen
  • Hoge kwaliteit print

    Baniervlaggen zijn reclamedragers die enorm opvallen. Ze zijn langwerpig qua vorm en zijn te voorzien van uw logo. VlagZo levert uw baniervlaggen in elke gewenst kleur aangezien wij onze vlaggen standaard full-color bedrukken in zeer hoge resolutie. Baniervlaggen worden ook vaak hoogformaat vlaggen, logovlaggen of reclamevlaggen genoemd.
    Onze vlaggen worden gemaakt van 115 grams glanspolyester, dit type materiaal staat garant voor een langere levensduur dan de gebruikelijke vlaggenstof die verkrijgbaar is op de markt. In verhouding tot de exposure die deze reclamedragers opleveren zijn ze verhoudingsgewijs zeer voordelig in aanschaf.

    Vaak worden de baniervlaggen gemonteerd aan een baniervlaggenmast maar dit is niet noodzakelijk. De vlaggen zie je namelijk ook vaak terug op indoor evenementen zoals beurzen en soortgelijke festiviteiten. Het meest verkochte formaat is de baniervlag van 300 x 100 cm aangezien de meeste vlaggenmasten 600 cm hoog zijn, dit is optisch gezien de meest ideale verhouding.